Aanbod

Aanbod                 

Contact

Home

MijnCV Home Blokken

Lesperiodes

Inschrijven&

betalen

Inschrijven Contact schakelmaassluis

In het nieuws

Even voorstellen

Even voorstellen

(muziek-)Juf Angelique wordt vaak Liek genoemd. Zij heeft veel met muziek en bewegingsactiviteiten. Deze aspecten Liek, Muziek en Activiteiten, maken haar website tot Muzliektiviteiten.


Na de verkorte avond-pabo  ben ik sinds 2001 werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht, waarbij  tijdens de stages mijn voorkeur voor het werken met jonge kinderen al snel duidelijk werd. Het geeft veel voldoening om te werken aan de totale ontwikkeling van kinderen met alle kennis, mogelijkheden en vaardigheden die je zelf hebt.

Tijdens mijn werk als groepsleerkracht onderbouw heb ik ervaren  dat aandacht voor muziek en expressie steeds meer wordt verdrongen door aandacht voor zaakvakken. Omdat ik zelf al heel vroeg interesse toonde in en plezier beleefde aan muziek, en deze rijkdom ook graag aan anderen doorgeef, heb ik in 2009 de post-HBO nascholingscursus vakspecialist muziek afgerond.


Direct na het behalen van dit diploma heb ik via diverse muziekscholen, waaronder muziekschool Voorne (Hellevoetsluis en Brielle) Stichting Tobe (Hoeksche Waard, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht) en als zzp’er diverse opdrachten vervuld, variërend van muziek met dreumesen, peuter, kleuter , AMV en blokfluit tot vakleerkracht muziek op een basisschool en maar ook workshops voor (groeps-)leerkrachten over het lesgeven aan groepen via een muziekmethode,  en zelfs hoe je de muziekgeschiedenis in je eigen geschiedenisles kunt integreren.  


In 2015 heb ik de docentenopleiding Muziek op schoot  gevolgd.


Dwarsfluit spelen is mijn (uit de hand gelopen) hobby, waarbij ik de uitspraak tijdens een studiedag “la flûte,  c’est moi” volledig onderschrijf….