Contact

Home

MijnCV Home

Lesperiodes

Inschrijven&

betalen

Inschrijven Contact schakelmaassluis

In het nieuws

Even voorstellen

Aanbod

Aanbod                 

Blokken

Ik geef de volgende lessen:


Suspendisse sem lorem, ornare non, vestibulum ut, tempor porttitor, est. Quisque convallis aliquet eros. Nunc nec nulla eget urna convallis eleifend. Nulla feugiat eros at augue. Integer feugiat nisi vitae velit. Cat, porttitor blandit, luctus eu, justo. Donec in odio sed nisl venenatis feugiat. Phasellus sodales, pede dapibus rhoncus dignissim, justo turpis ornare felis, in imperdiet pede metus quis tellus. Proin imperdiet, quam a gravida pulvinar, est sem faucibus felis, sit amet consequat pede turpis id ante.

Aanbod

Locatie lessen


Uiteraard kunnen lessen thuis worden gegeven.

Bij groepen wordt gebruik gemaakt van de volgende locaties: 


Download

hieronder het inschrijfformulier

inschrijfformulier2.pdf

Muziek met dreumes/peutercursussen

Samen met je (klein- of oppas-)kind, in de leeftijd van 6 mnd – 4 jaar,  plezier beleven aan muziek. Tijdens de les zing, beweeg, speel en luister je samen met je kind. Er is een vaste opening en afsluiting die de kinderen al na enkele lessen herkennen. Daartussen zijn er diverse liedjes en bewegingsspelletjes over allerlei dagelijkse dingen en binnen een bepaald seizoensthema.

Zelf muziek maken gebeurt met de stem, handen, voeten en met eenvoudige muziekinstrumenten zoals trommeltjes, schudkokers, bellenbandjes, ritmestokjes en divers spelmateriaal zoals sjaaltjes, badeendjes, vingerpoppetjes, blokken.

De liedjes krijg je mee op A6-formaat met een boekje om ze in te doen. Zo biedt een cursus met peuters ook inspiratie om thuis met je kind te spelen en zingen.

Tijdens muziek met peuters wordt op een ontspannen en gezellige manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van uw kind. Jonge kinderen zijn al erg gevoelig voor muziek. Ook nodigt muziek uit om te bewegen. Muziek heeft dan ook een grote invloed op de totale ontwikkeling van uw kind. Middels deze cursus vindt stimulering van alle ontwikkelingsgebieden plaats. Doordat je met je kind meedoet, leer je als ouder (of grootouder/verzorger) spelenderwijs van alles wat je ook thuis kunt doen.

De cursus is een groepsles en vindt plaats bij minimaal 5 inschrijvingen. De 1e les geldt als gratis proefles. Van de ouders/verzorgers wordt een actieve houding gevraagd.Muziek met kleuters

Spelenderwijs leer je heel veel van muziek. Op deze cursus voor groep 1 en 2 maak je kennis met meer dan een liedje zingen. Plezier beleven aan muziek staat hierbij voorop.

Je maakt muziek met ritme-instrumenten, je dans en beweegt op muziek, doet reactiespelletjes en luistert dus naar de muziek. Zo ontdekken we begrippen zoals laag, hoog, kort, lang, hard en zacht, en maken we kennis met allerlei vormen van muziek. En soms komt er zelfs een prentenboek tevoorschijn.

Hierbij wordt ingespeeld op betekenisvolle situaties. Je leert naar elkaar luisteren en rekening te houden met elkaar. Een goede voorbereiding op latere lessen op een instrument.

Informeer via mail, naar de mogelijkheden.


AMV


Bij deze cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) oriënteren de leerlingen zich op allerlei facetten van de muziek zoals ritme, melodie, notatie, maar ook op samenspel en improvisatie. Via luisteropdrachten komen de leerlingen in aanraking met diverse soorten muziek.

Via de blokfluit worden melodische vaardigheden en kennis van het notenschrift aangeleerd. Dit geeft de eerste les al een succeservaring, waardoor plezier wordt beleefd aan muziek.

De cursus is heel geschikt als voorbereiding op instrumentale lessen, en tijdens deze lessen zullen dan ook verschillende instrumenten voorgesteld worden.

Het gaat om groepslessen, waarbij we werken aan een kerstpresentatie en aan een eindpresentatie. De cursus gaat alleen van start bij voldoende deelname (5 leerlingen).                                                                                                                     

Blokfluitles


Alleen of met je vriendje(s) of vriendinnetje(s) blokfluit leren spelen. Passend bij de interesses en mogelijkheden wordt een goede voorbereiding gemaakt op een latere keuze voor een eigen instrument. Spelenderwijs wordt het notenschrift geleerd, hetgeen een goede basis is voor elk instrument. Dit is mogelijk in Zwartewaal, maar misschien ook bij u thuis of op de school van uw kind.


Overige wensen?


Ik weet zeker dat ik een passend aanbod kan leveren. Informeer naar de mogelijkheden via mailMijn aanbod